Married at first sight

Nieuwe stellen stappen met elkaar in het huwelijksbootje in Married at First Sight

RTL 4 - dinsdag 23 januari om 20:31

© Nander de Wijk
Gedragsbioloog Patrick van Veen is een van de experts die de juiste vrijgezellen aan elkaar koppelt in Married at First Sight. "Vooral bij de mannen zie je dat ze op de testdagen best communicatief zijn, maar in de relatie dichtslaan", zegt hij.

Gedragsbioloog Patrick van Veen is een van de experts van Married at First Sight. Hij gebruikt kennis uit de biologie om de juiste vrijgezellen aan elkaar te koppelen.

Lees ook: Patrick van Veen vertelt wat je van het nieuwe seizoen Married at First Sight mag verwachten 

Patrick van Veen

Over dit negende seizoen zegt hij dat de mensen nog beter uitgevraagd zijn waarom ze meedoen aan dit experiment. "De kandidaten hebben een verlangen om de liefde te vinden. Het is altijd een verrassing hoe ze in een relatie reageren. We hebben nog meer gelet op de persoonlijkheidskenmerken. Vooral bij de mannen zie je dat ze op de testdagen best communicatief zijn, maar in de relatie dichtslaan. We hebben dus ook bewuster naar sociale dynamiek gekeken. Het blijft soms wel trekken aan een dood paard. Dit jaar hebben we besloten dat dode paard wat vaker op stal te laten liggen.”

Wanneer is Married at First Sight op televisie te zien?

Married at First Sight is iedere dinsdag en woensdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over