MasterChef USA

Gordon Ramsay trapt het dertiende seizoen van MasterChef USA af

NET 5 - dinsdag 7 november om 19:33

© Banijayrights
In het nieuwe seizoen van MasterChef USA serveren de Amerikaanse amateurkoks eerst een zelfgemaakt gerecht aan de jury. Als ze minstens drie van de vier juryleden overtuigd hebben van hun talent, mogen ze door naar de volgende ronde.

Als je momenteel geniet van Celebrity Masterchef Nederland, dat elke woensdag om 20:30 uur te zien is op Net5, mag je MasterChef USA niet overslaan. In het alweer dertiende seizoen moeten de deelnemers alles uit de kast halen om Gordon Ramsay, de veelgeprezen chef-kok Aarón Sánchez, de gerenommeerde restauranthouder Joe Bastianich en wekelijks een ander gastjurylid te overtuigen. 

MasterChef USA 

Ze moeten al vanaf het begin hun beste beentje voorzetten, zo blijft al in deze allereerste aflevering. In de allereerste ronde bereiden de chef-koks uit het noordoosten van Amerika hun 'signature dish' voor, oftewel een kenmerkend gerecht dat hen onderscheidt van de rest. De vijf thuiskoks zullen vervolgens het felbegeerde witte schort ontvangen en gaan verder in de hoop de volgende MasterChef te worden. 

Wanneer is het dertiende seizoen van MasterChef USA op televisie te zien?

Het dertiende seizoen MasterChef USA is in Nederland vanaf dinsdag 7 november 2023 wekelijks om 19:30 uur te zien op Net5.

Meer over