Voetbal: LaLiga

Match of the day: Real Madrid - Sevilla

Ziggo Sport - zaterdag 22 oktober om 20:35

© Ziggo Sport
Duels tussen Real Madrid en Sevilla vervelen doorgaans nooit. Het staat altijd garant voor veel spektakel én voor doelpunten.

De laatste keer dat een ontmoeting tussen beide ploegen in een doelpuntloos gelijkspel eindigde, was in 1993. Voor velen staat de ontmoeting in 2013 nog in hun geheugen gegrift. Destijds werd het 7-3 voor Real Madrid en maakte (wie anders) dan Cristiano Ronaldo een hattrick voor De Koninklijke.

De Spaanse topper tussen Real Madrid en Sevilla zie je zaterdag 22 oktober vanaf 20:35 uur live op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select).

Het is dit seizoen nog net geen crisis in Zuid-Spanje. Bij Sevilla werd onlangs coach Julen Lopetegui na één schamele overwinning ontslagen en opgevolgd door voormalig trainer Jorge Sampaoli. De Argentijn staat te boek als een driftkikker, maar kan die mentaliteit op een goede manier overbrengen op zijn ploeg.

Bij tegenstander Real Madrid gaat het een stuk beter. De ploeg van Ancelotti is zoals het hoort met Barcelona in een titelgevecht verwikkeld en heeft met Vinicius, Benzema en Rodrigo een uitstekend scorende voorhoede in huis. Wie trekt er aan het langste eind in het Estadio Santiago Bernabéu?

Meer over