Maud & Babs

Hoe loopt het af voor Maud & Babs?

NPO 1 - zondag 31 oktober om 22:20

© Omroep MAX
Babs’ dementie wordt in deze aflevering van Maud & Babs steeds erger en Maud trekt de mantelzorg voor haar moeder niet meer. Haar man Koen heeft de oplossing: er is een plek vrijgekomen in een verpleeghuis. Dat ligt alleen wel op een uur rijden.

Babs (Loes Luca) gaat steeds verder achteruit en dat bezorgt haar dochter Maud (Rifka Lodeizen) handenvol werk. Dan neemt ook de casemanager nog afscheid en staat Maud er alleen voor. Dat gaat niet, ziet ook haar man Koen. Hij wil een plaats in een verpleeghuis regelen en stuit op wachtlijsten. Op een uur rijden is er plotseling wel een plek vrij. De vraag is of zijn schoonmoeder daar wel naartoe wil.

Omroep Max

Met deze aflevering komt de tragikomische reeks rond Babs en haar mantelzorgende dochter ten einde. Na Hendrik Groen is Omroep MAX er voor de tweede keer in geslaagd om met succes een serie over oudere Nederlanders te maken. Ook deze reeks maakte veel los bij de kijkers, die op internet massaal vertelden zich in de situatie van moeder en dochter te herkennen.

Meer over