Medium: 100 sprookjes

De tijd vliegt als je plezier hebt - zelfs als dat met geesten is. Vanavond wordt alweer de honderdste aflevering van Medium uitgezonden.

Of Allison DuBois (Patricia Arquette) zich echt vermaakt met die doorschijnende types valt natuurlijk te betwisten, maar ze komen goed van pas bij het oplossen en voorkomen van moordzaken.

Emmy
Toen de misdaadserie in 2005 begon, won Patricia Arquette meteen een Emmy Award voor beste actrice in een dramaserie. In de jaren daarna werd ze drie keer genomineerd voor een Golden Globe, maar die heeft ze tot op heden nog niet verzilverd.

Kijkcijfers
Aan de kijkcijfers zal het niet liggen; Medium weet wekelijks nog steeds zo'n 8 miljoen Amerikanen te boeien. In de aflevering van vanavond is Allison zo vastberaden om de baby van Dana en Scott Calvert op te sporen, dat haar man bang is dat ze geobsedeerd raakt.

Amerika
Ondertussen leert Bridgette klarinet spelen, totdat blijkt dat Marie een natuurtalent is. We zitten de VS overigens behoorlijk op de hielen: deze aflevering werd in Amerika op 23 oktober uitgezonden.

Reageren