Miss Scarlet and the duke

Er is een kaper op de kust in Miss Scarlet and the Duke

BBC First - dinsdag 27 september om 03:10

© A&E Television Networks
Eliza Scarlet heeft in Miss Scarlet and the Duke een onaangename confrontatie met Patrick Nash, een rivaliserende privédetective die zijn eigen bureau heeft geopend. Patrick wil dat Eliza voor hem komt werken, en anders zal hij haar wegconcurreren.

Sinds de dood van haar vader doet Eliza Scarlet (Kate Phillips) haar best om zijn detectivebureau draaiend te houden. Dat valt echter niet mee als vrouw in victoriaans Engeland, en zeker niet in de door mannen gedomineerde wereld van de misdaadbestrijding. Gelukkig kan ze in de misdaadserie Miss Scarlet and the Duke soms rekenen op de schoorvoetende hulp van William 'The Duke' Wellington (Stuart Martin), een oude vriend en agent bij Scotland Yard.

Miss Scarlet and the Duke

Deze week stort Eliza zich op een afpersingszaak in de wereld van de geneeskunde. Er is echter een kaper op de kust, want de rivaliserende privédetective Patrick Nash (Felix Scott) heeft zijn eigen bureau geopend. Hij geeft Eliza de keuze: voor hem komen werken, of het onderspit delven in een concurrentiestrijd.

Meer over