Mr. Frank Visser doet uitspraak

Viktor Brand bemiddelt bij burenruzie over parkeergesteggel

SBS 6 - donderdag 1 februari om 20:27

© Talpa
De 78-jarige Teuni uit Gorinchem heeft in deze aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak de hulp van meester Frank Visser nodig omdat ze een conflict heeft met haar buren. Ze meent dat de buren hun auto's zo asociaal parkeren dat zij er zelf met goed fatsoen amper uit kan.

Meester Frank Visser rijdt al sinds 1995 door het land om recht te spreken, maar heeft zelden moeite om een fatsoenlijke parkeerplaats te vinden. Dat is een luxe waar Teuni uit Gorinchem alleen maar van kan dromen. De 78-jarige vrouw heeft de hulp van meester Visser en Viktor Brand ingeroepen omdat ze een geschil heeft met haar buren over gedeelde parkeerplaatsen.

Gesteggel over parkeren

Teuni meent dat haar straatgenoten amper oog voor anderen hebben. Ze zouden hun auto's dermate asociaal parkeren dat er amper nog ruimte is voor Teuni om in- en uit te parkeren. Het spreekt voor zich dat haar buren daar heel anders over denken. Voordat meester Visser zich over de juridische aspecten van het geschil buigt, is er voor Viktor Brand de schone taak weggelegd om de kou uit de lucht te halen.

Wanneer is Mr. Frank Visser Doet Uitspraak op televisie te zien?

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is iedere donderdag vanaf 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over