Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Een uit de hand gelopen burenruzie in Zwartemeer

SBS 6 - donderdag 14 april om 20:30

© SBS6
Mr. Frank Visser deed enkele maanden geleden uitspraak na een uit de hand gelopen burenruzie in Zwartemeer. Het plaatsen van een schutting en gedoe over de erfgrens ontaardde in veel gescheld. Viktor Brand kijkt hoe het nu gaat in Mr. Frank Visser: Hoe Gaat het Nu met?

Het gescheld was afgelopen september niet van de lucht in het Drentse dorp Zwartemeer. Alfred wilde dat mr. Visser een oordeel velde over de schutting die zijn buren Jos en Manuela zonder overleg hadden geplaatst. Ook was er gedoe over de erfgrens en vonden er vernielingen plaats. Beide buren hadden geen goed woord voor elkaar over, bleek toen Viktor Brand polshoogte ging nemen.

Viktor Brand

In Mr. Frank Visser: Hoe Gaat het Nu met? keert Viktor terug naar Drenthe om te zien wat er is gebeurd na de uitspraak, waarin onder meer staat dat Jos en Manuela de schutting op de werkelijke erfgrens moeten zetten. En hoe is het contact tussen de buren nu? In Den Haag deed mr. Visser eerder uitspraak over geluidsoverlast. Brand wil weten hoe het nu is met het volume in de hofstad.

Meer over