Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Hoe is het nu met de Mechelse herders van Mark?

SBS 6 - donderdag 18 november om 20:30

© SBS

Mr. Frank Visser velde begin dit jaar een moeilijk oordeel in Klazienaveen. De Mechelse herders van Mark zorgden voor te veel overlast in de buurt en dus moest de eigenaar ze wegdoen. Viktor Brand kijkt in Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? hoe het nu gaat.

Begin dit jaar was te zien dat Mechelse herders Diego en Boomer de oorzaak waren van een burenruzie in Klazienaveen. Henk en Anneke hadden de hulp van mr. Visser ingeroepen omdat ze gek werden van het geblaf van de dieren wanneer hun baasje Mark niet thuis was. En dat was vaak. De honden zouden ook agressief zijn.

Mr. Frank Visser

Voor het echtpaar was het duidelijk: “Of die honden weg of wij.” Mr. Frank Visser oordeelde dat Diego en Boomer inderdaad voor overlast zorgden. Daarnaast konden de herders volgens een hondenkenner beter niet lang achter elkaar alleen zijn. Mark moest ze dus wegdoen.

Viktor Brand

In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar Drenthe om even bij te praten. Hij is ook in Eindhoven, waar een boom voor ruzie zorgde tussen buurvrouwen.

Meer over