NCIS

Het geheim van directeur Vance komt aan het licht in NCIS

NET 5 - maandag 30 januari om 20:25

© CBS
Vance is zijn leven niet zeker na een aanslag. Parker besluit in deze aflevering van NCIS zijn baas persoonlijk te beveiligen en is verbaasd als hij ondanks de dreiging naar Berlijn wil voor een conferentie. Jessica en Jimmy groeien naar elkaar toe.

Het team van NCIS is gewend aan gevaar, maar ditmaal komt de dreiging wel erg dichtbij. Directeur Leon Vance (Rocky Carroll) ontdekt drie gemaskerde mannen in zijn woning die direct de aanval openen. Vance weet een van hen te doden, maar de rest slaat op de vlucht. Alle reden voor Alden Parker (Gary Cole) om zijn baas persoonlijk te beveiligen tot meer duidelijk is over de aard van deze dreiging.

Rocky Carroll in NCIS

Vance maakt Parkers werk er niet makkelijker op: hij besluit naar Duitsland te vliegen om een conferentie bij te wonen. Parker vindt het een slecht idee, maar Vance gaat op zijn strepen staan. In Berlijn komt een pikant en persoonlijk geheim van Vance aan het licht. Zijn twee belagers zijn hem echter gevolgd en dat heeft grote persoonlijke gevolgen voor de directeur.

Meer over