Obese

Chantal is aan zet in nieuwste aflevering Obese

RTL 5 - woensdag 29 juni om 20:29

© Videoland
Sinds ze haar drie kinderen heeft cijferde Chantal zichzelf steeds meer weg. Er was nog amper tijd om gezonde keuzes te maken. Met hulp van Miljuschka Witzenhausen en de experts zet ze in deze aflevering van Obese stappen naar een nieuw leven.

Veel jonge ouders besteden al hun tijd aan de kinderen. Hierdoor kunnen ze zichzelf gaan verwaarlozen. Dat is ook het verhaal van Chantal, een moeder van drie kinderen die in Obese de strijd met haar overgewicht aangaat om haar leven een nieuwe impuls te geven. Chantals eerste zwangerschap was heftig, er traden complicaties op. Na een tweeling kreeg ze nog een jongetje en met de drukte in huis liep haar hoofd over van zorg en zorgen. 

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen gaat samen met de lifestyle-experts aan de slag om Chantal op weg te helpen gezonder te leven. Een van de doelen is afvallen, maar Witzenhausen en de andere makers vinden het vooral belangrijk dat de deelnemers aan het programma een levensstijl ontdekken die ze op de langere termijn kunnen volhouden.

Meer over