Obese

Tony en Nikki strijden tegen de kilo's in Obese

RTL 5 - woensdag 15 juni om 20:31

© RTL
Tony en Nikki, ouders van twee jonge zoons, hebben beiden overgewicht en dat heeft een negatieve invloed op hun liefdesleven. Een goede reden om samen dat gevecht met de kilo’s aan te gaan. Miljuschka Witzenhausen helpt ze in deze nieuwste aflevering van Obese.

Het liefdesleven van Tony en Nikki heeft behoorlijk te lijden onder hun overgewicht. Want met de komst van de extra kilo’s verdween tegelijk de aantrekkingskracht. De jonge ouders willen daar maar wat graag verandering in te brengen, zo vertellen ze in Obese aan Miljuschka Witzenhausen.

Obese

De kandidaten biechten op dat ze niet alleen voor hun relatie aan een gezondere levensstijl willen werken. Ze realiseren zich maar al te goed dat het ook voor hun zoons beter zou zijn als hun ouders wat beter in hun vel zouden zitten. “Want hier word ik gewoon niet gelukkig van”, verzucht Tony. Nikki is in tranen als ze zichzelf ‘een dikke ongezonde moeder’ noemt. Met behulp van Miljuschka en het team van deskundigen gaan de twee het gevecht met de kilo’s aan.

Meer over