Oh, wat een jaar!

Terug naar 1990 met Beau van Erven Dorens en Caroline Tensen

RTL 4 - zaterdag 9 juli om 20:08

© RTL
Chantal Janzen gaat in deze herhaling van Oh, Wat een Jaar! terug naar het jaar 1990. Teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard en gasten Caroline Tensen en Beau van Erven Dorens kijken wat zij nog weten van deze tijd, allen gekleed in de stijl van toen.

De komende weken gaat Chantal Janzen weer terug in de tijd met teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard. Het trio reist in deze aflevering van de nostalgische spelshow Oh, Wat een Jaar! naar 1990. Samen met gasten Caroline Tensen en Beau van Erven Dorens hullen ze zich in bijpassende kleding en dito kapsels. Ook de studio wordt elke aflevering omgetoverd tot een huiskamer van toen.

Chantal Janzen

De makers zijn de archieven ingedoken om de belangrijke gebeurtenissen van het betreffende jaar te achterhalen. Nieuwsfeiten, opvallende televisiefragmenten en liedjes komen allemaal voorbij. Voor Janzen is het presenteren een feestje: "Het heeft alles waar ik ooit als musicalartiest voor ben opgeleid: zingen, dansen en acteren. Dat is heerlijk om te doen."

Meer over