Oh, wat een jaar!

Chantal, Ruben en Carlo gaan terug naar 2007

RTL 4 - zaterdag 9 april om 20:00

© RTL
Chantal Janzen en teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai starten de nieuwe reeks van de nostalgische spelshow Oh, Wat een Jaar met een terugblik op 2007. Actrice Esmée van Kampen en dj Sander Lantinga gaan ook mee terug in de tijd.

Chantal Janzen opent het vijfde seizoen van Oh, wat een Jaar! met een jaar dat bij veel kijkers nog vers in het geheugen zal liggen. Samen met teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai gaat de presentatrice namelijk vijftien jaar terug... naar 2007.

Oh, Wat een Jaar!

Dit was het jaar dat Balkenende-IV aantrad en prinses Ariane het levenslicht zag. Het is ook het jaar dat gorilla Bokito ontsnapte in Blijdorp en een vrouw verwondde. Ook ging in 2007 het Land van Ooit voorgoed dicht als gevolg van een faillissement.

Esmée van Kampen

Actrice Esmée van Kampen, die momenteel ook furore maakt in De Verraders, versterkt het team van Carlo. Ze kennen elkaar onder meer van De TV Kantine en theaterspektakel The Christmas Show. Ruben krijgt gezelschap van Sander Lantinga. De dj haalde een jaar eerder het nieuws toen hij als streaker op Wimbledon werd opgepakt.

Meer over