Oh, wat een jaar!

Holly Mae Brood en Soy Kroon gaan de strijd aan

RTL 4 - zaterdag 16 oktober om 20:00

© http://www.rtl.nl
Liefdeskoppel Holly Mae Brood en Soy Kroon gaan de strijd met elkaar aan in deze nieuwe aflevering van Oh, wat een jaar. Deze week staat in het teken van 2009, toen ze allebei nog tieners waren. Liggen de gebeurtenissen uit jaar nog vers in hun geheugen?

Het jaar uit Oh, wat een jaar! was nog niet eerder zo recent. De show staat deze week in het teken van 2009. Slechts twaalf jaar geleden en daarom staan de gebeurtenissen bij velen in het geheugen gegrift, waarschijnlijk ook bij kandidaten Holly Mae Brood en Soy Kroon. Zij was destijds vijftien, hij een jaartje jonger.

Barack Obama

Op zich oud genoeg om de inauguratie van Barack Obama mee te krijgen, of de wereldschokkende dood van Michael Jackson. Brood en Kroon, die al vijf jaar een relatie hebben, zijn veelgevraagde kandidaten. Ze wonnen samen Dance dance dance, en stonden tegenover elkaar in Jongens tegen de meisjes en The big music quiz. Het staat sindsdien gelijkspel tussen de acteurs, dus zullen ze nu extra fanatiek zijn. Wie van de twee pakt de winst?

Meer over