Oh, wat een kerst!

Kerst vieren met Chantal, Carlo en Ruben

RTL 4 - donderdag 23 december om 20:31

© RTL
Chantal Janzen en haar teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai trekken in deze aflevering van Oh, wat een kerst hun mooiste kerstkleding aan. Samen met Buddy Vedder en operadiva Francis van Broekhuizen wagen ze zich aan een muzikale feestdagenspecial.

Normaal gesproken draagt iedereen in Oh, wat een jaar! kleding uit het jaartal waar de aflevering over gaat. De outfits voor de feestdagenspecial Oh, wat een kerst! laten zich raden: Chantal Janzen en haar teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai zijn geheel in kerstsfeer.

Buddy Vedder

De mannen krijgen versterking van presentator Buddy Vedder en operazangeres Francis van Broekhuizen. Dat komt goed uit, want er gaat extra veel gezongen worden. Boszhard en Vedder zijn al behoorlijk op elkaar ingespeeld. Niet alleen zijn ze elkaars rivalen als panelleden in The masked singer, ze trokken vier jaar lang volle zalen met de muzikale Christmas show waarin ze moderne sprookjes en kerstliedjes combineerden. Buddy ziet Carlo als zijn grote voorbeeld, maar wie is er beter?

Meer over