Onmogelijke duetten

Vanavond op SBS6: Code van Coppens en Onmogelijke Duetten

SBS 6 - zaterdag 2 april om 21:30

© Talpa
Pak de popcorn maar snel uit de kast, want vanaf zaterdag 2 april vermaakt SBS6 je wekelijks met bloedfanatieke koppels van BN'ers die willen ontsnappen uit een escape room en zenuwachtige artiesten die zich wagen aan een duet.

De nieuwe zaterdagavond van SBS6 bestaat namelijk uit twee kijkcijferhits: Code van Coppens en Onmogelijke Duetten.

Code van Coppens

Als eerste is het de beurt aan Code van Coppens. In de seizoenspremière halen Britt Dekker en Martien Meiland alles uit de kast om hun concurrenten René le Blanc en Rutger van Barneveld af te troeven. Wie hebben het meeste lef, doorzettingsvermogen en inzicht om te slagen in hun opdracht: sneller ontsnappen uit de escape room met het thema ‘Hemel en Hel’ dan hun opponenten? Eén ding is duidelijk: een duo blijft eenzaam en alleen achter in het donker. En daar valt zeker niet te ‘wijnen, wijnen, wijnen’.

Ook onder anderen Yolanthe Cabau en Loes Haverkort, Katja en Birgit Schuurman, Frans Duijts en Wolter Kroes en OG3NE en oud-profvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay wagen zich in het tweede seizoen van Code van Coppens aan escape rooms vol mysteries.

Code van Coppens is vanaf 2 april wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6.

Onmogelijke Duetten

Wie na al die spanning en sensatie wel wat ontspanning kan gebruiken, kan gewoon bij SBS6 blijven hangen. Daarna volgt namelijk direct het tweede seizoen van Onmogelijke Duetten. En die zit weer vol humor, emotie en prachtige videoduetten.

Gastheren Nick en Simon ontvangen namelijk ook dit jaar weer wekelijks vijf bekende Nederlanders, die stuk voor stuk staan te trappelen om in duet te gaan met een zanger of zangeres met wie ze normaal gesproken nooit zouden kunnen optreden. Omdat die artiest een te grote ster is en daardoor onbereikbaar. Of omdat die zanger niet meer onder ons is. Aan Edsilia Rombley, Silver Metz, Gerard Cox, Do en Gordon de eer om af te trappen. 

Onmogelijke Duetten is vanaf 2 april wekelijks om 21:30 uur, na Code van Coppens, te zien op SBS6.

Meer over