Ontvoerd

John van den Heuvel reist af naar Colombia om 'vader' Olaf te helpen

RTL 4 - dinsdag 28 maart om 20:30

© RTL
Olaf denkt een gelukkig gezin te vormen, maar zijn vriendin blijkt veel voor hem verborgen te houden. Als Olaf besluit haar hiermee te confronteren is ze niet blij en vlucht ze met hun kind naar haar thuisland Colombia. John van den Heuvel hoopt in deze aflevering van Ontvoerd vader en kind weer te herenigen.

Olaf denkt een gelukkig gezin te vormen met zijn flamboyante Colombiaanse vriendin en hun zoontje Maxi. Het idyllische beeld dat Olaf van zijn leefsituatie heeft verandert wanneer hij erachter komt dat zijn vriendin geheimen voor hem heeft. De ene na de andere rekening valt op de deurmat en Olaf weet van niks. Op een gegeven moment staat er zelfs een deurwaarder aan de deur.

Ontvoerd

Hij weet zeker dat zijn vriendin hiervoor verantwoordelijk is en spreekt haar erop aan. Daar is zij niet van gediend en als een soort van wraakactie vlucht zij met hun zoontje naar Colombia. Daar waant zij zich veilig, maar Olaf denkt haar verblijfplaats gevonden te hebben. Daarom schakelt hij het team van Ontvoerd in en gaan John van den Heuvel en zijn team naar de stad Cali.

Meer over