Picture Perfect

Jennifer Aniston werkt zichzelf in de nesten

SBS 9 - zaterdag 7 augustus om 20:30

© https://guidatv.sky.it
Het leek Kate (Jennifer Aniston) nog zo'n goed idee. Om indruk te maken op haar baas doet ze alsof ze verloofd is met een man die ze net heeft ontmoet.

Kate werkt hard aan haar carrière bij het bedrijf Mercer Advertising. Net nu ze denkt op te gaan voor promotie, wordt ze hiervoor afgewezen. De reden: ze is nog vrijgezel en wordt daardoor gezien als 'onstabiel'. Daarnaast vinden ze dat ze niet echt een band heeft met het bedrijf.

Picture Perfect

Op de bruiloft van een vriend ontmoet ze Nick. Zij besluit hem voor te stellen als haar verloofde. Lijkt natuurlijk niet zo'n slim idee, maar het werkt wonderbaarlijk goed. Ze krijgt zelfs aandacht van een collega waar ze al een tijdje een oogje op heeft. Maar al snel nemen dramatische wendingen de overhand. Hoe gaat Kate zich uit deze penibele situatie redden?

Jennifer Aniston

Toen Picture Perfect uitkwam was Jennifer Aniston een van de bekendste personen ter wereld. Dit had ze natuurlijk allemaal te danken aan de hitserie Friends. Ze kreeg hierdoor veel aanbiedingen, maar door haar iconische rol als Rachel in die serie bleef het door typecasting bij rollen die steeds meer van hetzelfde waren. Inmiddels heeft ze zich redelijk van dit imago kunnen ontworstelen. Ze bewees in een aantal onafhankelijke films dat ze meer in haar mars heeft en dat wordt nu nog eens bevestigd met haar schitterende rol in de serie The morning show. Het tweede seizoen hiervan komt in september uit.

Meer over