Podium Witteman

Paul Witteman luidt het jaar in met muziek

NPO 2 - zondag 2 januari om 18:16

© NTR
Paul Witteman opent in Podium Witteman 2022 met een feestelijke nieuwjaarsborrel. Vaste kijkers zijn te gast en vertellen over hun favoriete optreden uit 2021. Verder speelt Club Classique enkele polka’s van Johann Strauss jr.

Paul Witteman begint het nieuwe jaar en het nieuwe seizoen van Podium Witteman met een cadeautje voor de liefhebber van klassieke muziek. Eind vorig jaar vroeg hij de vaste kijkers van zijn programma wat volgens hen de mooiste Podium Witteman-optredens van 2021 waren. En dat was niet voor niets...

Paul Witteman

De redactie heeft een aantal inzendingen geselecteerd en hun pleitbezorgers uitgenodigd voor een muzikale nieuwjaarsborrel in de studio in de Amsterdamse Hallen. Daar mogen ze uitleggen waarom juist dat ene optreden hen zo aanspreekt. Witteman laat ze nogmaals zien. Uiteraard is er ook livemuziek tijdens deze feestelijke openingsuitzending, van Club Classique. Het gezelschap speelt enkele polka’s van Johann Strauss jr. Een vrolijker begin van 2022 is nauwelijks voor te stellen.

Meer over