Race om de ringen

Op weg naar de Dode Zee in Race om de Ringen

RTL 4 - donderdag 2 juni om 20:30

© RTL
Presentator Beau van Erven Dorens heeft in deze nieuwste aflevering van Race om de Ringen een nieuwe, uitermate frustrerende beproeving voor de koppels. De mannen moeten een portret van hun verloofden maken. Niet iedereen is even blij met het eindresultaat.

De zes koppels die vorige week begonnen aan Race om de Ringen zijn amper bekomen van de eerste beproevingen of Beau van Erven Dorens heeft een nieuwe opdracht voor ze. Het begint eenvoudig genoeg: de stellen krijgen tien Jordaanse dinar, een slordige 13 euro, om naar hun eerste bestemming te komen. Daar zorgt een verrassende missie voor tweestrijd en frustratie.

Race om de Ringen

De mannen moeten een portret maken van hun verloofden. Het eindresultaat valt niet bij iedereen even goed in de smaak. Heel veel tijd om ruzie te maken is er niet: de finish van deze aflevering ligt bij de Dode Zee, waar één van de duo's het veld moet ruimen. Op weg naar het slotstuk blijkt dat iedereen deze wedstrijd voor zich speelt; een net gesloten pact blijkt helemaal niets waard.

Meer over