Ron Goossens, low budget stuntman

Stunten met Tim Haars

RTL 7 - vrijdag 31 december om 20:20

De makers van New Kids zijn terug! Ron Goossens, low budget stuntman is een wervelende actiekomedie over – de titel zegt het al – een spotgoedkope stuntman.

Vergeet Barry Butsers, Richard Batsbak, Gerrie van Boven en hun andere vrienden uit Maaskantje. Het nieuwe personage van New Kids-makers Flip van der Kuil en Steffen Haars heet Ron Goossens.

Ron Goossens, low budget stuntman

Ron (Tim Haars) heeft wel wat gemeen met de mannen uit New Kids: hij is ook een Brabander. En hij houdt wel van een pilske op z'n tijd.

Of eigenlijk is Ron Goossens uit Zundert gewoon een enorme zatlap. En met zijn dronken kop haalt hij meer dan eens belachelijke stunts uit.

Als barman en beste vriend een filmpje van Rons capriolen internet zet, is dat binnen de kortste keren een hit. Ron gaat viral.

Een impresario ziet wel brood in de Brabander die voor niets of niemand bang is. Hij gaat hem als stuntman verhuren aan filmmakers.

Ron Goossens, low budget stuntman is een stuk goedkoper dan professionele stuntmannenteams, dus hij is al snel razend populair bij regisseurs.

Bo Maerten

Omdat Ron nogal eens op een filmset komt, komt hij ook hier een daar nog wel eens een BN'er tegen. Ron Goossens, low budget stuntman zit dan ook vol bekende koppen.

Van regisseurs Dick Maas, Tim Oliehoek, Eddy Terstall en Martin Koolhoven tot Tygo Gernandt, Waldemar Torenstra en Thomas Acda.

Maar ook Bonnie St. Claire en Bo Maerten spelen zichzelf. Ook geinig: Chris Zeegers speelt soapie en ex-belspelletjespresentator Winston Post.

Meer over