Rooijakkers over de vloer

Art Rooijakkers laat gevoelige kant van Tony Junior zien

RTL 4 - donderdag 23 september om 21:30

© https://www.rtlbeeldbank.nl
Art Rooijakkers gaat in Utrecht op bezoek bij Tony Junior. De 31-jarige dj, die onlangs meedeed aan het datingprogramma The bachelor, heeft een stoer en wild imago, maar laat nu ook zijn gevoelige kant zien.

Tony Junior lijkt op het eerste gezicht een stoere man met een wild imago. De zoon van artiest Toni Peroni reist als dj de wereld over, zit onder de tatoeages en bleek afgelopen zomer een ware womanizer in The bachelor. De 31-jarige dj kreeg landelijke bekendheid na de realityserie Toni en Tony, zo vader zo zoon en vormde een tijdje een opvallend showbizzkoppel met The voice-winnares Maan de Steenwinkel. In verschenen beelden baarde Tony Junior opzien door een slipje aan de muur te hebben hangen. Die bleek van zijn ex-vriendin Maan te zijn. Die was daar 'not amused' over, maar de dj ziet er de ernst niet zo van in.

Dom

Art Rooijakkers gaat in Rooijakkers over de vloer bij hem op bezoek in Utrecht en merkt dat achter dit stoere imago ook een gevoelige kant zit. Tony Junior vertelt over zijn jeugd, zijn onzekerheden en zijn (recente) liefdesperikelen met Maan en Julia, de winnares van The bachelor. Tot slot beklimmen ze samen de Dom in zijn geliefde stad Utrecht.

Meer over