RTL 7 Darts: World series finals

Topdarts in Amsterdam

RTL 7 - vrijdag 29 oktober om 18:59

© EPA / Sean Dempsey
De beste darters van de wereld zijn dit weekend te zien in de Amsterdamse AFAS Live. Een thuiswedstrijd dus voor Michael van Gerwen die het toernooi al viermaal eerder wist te winnen. Gerwyn Price is titelverdediger.

Het was erop of eronder voor de darters van deze wereld, maar inmiddels is duidelijk welke 24 spelers in actie komen tijdens de World Series of Darts finals in het AFAS Live in Amsterdam. Voor Nederland zijn dat er 7: Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort, Jeffrey de Zwaan, Niels Zonneveld en Maik Kuivenhoven.

World Series of Darts

Vooral voor Michael van Gerwen is zowel de AFAS als dit toernooi geen onbekend terrein. De darter wist de World Series of Darts Finals namelijk in 2015, 2016, 2017 en 2019 te winnen. Die laatste winst sleepte hij binnen in het AFAS, vlak voor zijn landgenoot Danny Noppert. Of het één van die twee lukt om door te stromen tot de finale (en mogelijk zelfs te winnen), is nog even de vraag. Voor Van Gerwen begint het avontuur zaterdag pas. 

Meer over