Het oorspronkelijke presentatietrio in jubileumuitzending

Beau, Albert en Peter voor één keer terug in RTL Boulevard

RTL 4 - woensdag 1 september om 18:35

© https://www.rtlbeeldbank.nl/
Vrijdag bestaat RTL Boulevard twintig jaar, en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Oud-presentatoren nemen weer plaats achter de desk en vandaag is voor een keertje komt het oorspronkelijke presentatietrio terug.

Vandaag is het een bijzondere dag in de jubileumweek van RTL Boulevard. Het trio waar het programma in 2001 mee begon - Albert Verlinde, Beau van Erven Dorens en Peter van der Vorst - is terug voor een nostalgische aflevering waarin ontroerende en spraakmakende momenten uit de beginjaren van het programma voorbij komen.

Albert, Beau en Peter

Dat het trio bereid was om nog een keertje achter de desk plaats te nemen is best bijzonder. Albert Verlinde werkt inmiddels als deskundige voor Shownieuws van SBS 6, Beau van Erven Dorens presenteert en hele rits andere RTL- programma's en Peter van der Vorst werd programmadirecteur van RTL Nederland.

Gouden Televizier-Ring

In de uitzending van vandaag worden ook de tussenstanden bekendgemaakt in drie categorieën van de Gouden Televizier-Ring verkiezing. Zo hoor je welke programma's er aan kop liggen in de strijd om de Gouden Televizier-Ring voor beste programma, de Televizier-Ster voor beste presentatrice en Televizier-Ster voor beste presentator. Op de website van RTL Boulevard wordt ook de tussenstand van Televizier-Ster voor beste acteur en actrice, en de Televizier-Ster voor beste online-videoserie bekendgemaakt.

Meer over