RTL Exclusief eindejaarsspecial

Beau sluit 2020 af

RTL 4 - woensdag 30 december om 20:30

© RTL Nederland
Beau van Erven Dorens presenteert de eerste editie van zijn nieuwe praatprogramma waarin hij samen met een keur aan gasten actuele thema's belicht. In deze eindejaarsspecial staat uiteraard het veelbewogen jaar 2020 centraal.

Beau van Erven Dorens (49) heeft alvast één goed voornemen voor 2021: meer talkshows presenteren. Daarom debuteert hij deze week al met RTL Exclusief eindejaarsspecial, een gloednieuw praatprogramma waarin hij met hoofdrolspelers uit het nieuws terugblikt op de afgelopen week. Daar heeft hij alle tijd voor, want vanaf komende maandag neemt Eva Jinek het stokje weer van hem over op de late avond van RTL 4.

Deep fake

De opzet van RTL Exclusief doet sterk denken aan Beau, ware het niet dat al zijn gasten acteurs zijn die met deep fake technologie en de nodige grime prominenten uit het nieuws naspelen. In de geest van Kopspijkers belooft het programma een terugblik op de actualiteit met voldoende humor. Dat gaat in deze aflevering lastig worden: het veelbewogen jaar 2020 als hoofdonderwerp moet in een kleine anderhalf uur de revue passeren.

Meer over