RTL 7 Darts

Tijd voor de kwartfinales

RTL 7 - vrijdag 24 juli om 19:59

De wereldtop komt bijeen voor de kwartfinales van de World Matchplay. Er zijn nog acht darters over die kans maken op de titel en het bijbehorende prijzengeld van 150.000 pond. Rob Cross wist vorig jaar te winnen.

De kwartfinales van de World Matchplay staan op het programma. Welke topdarters overleven deze ronde en stellen daarmee een plek in de halve finales veilig? RTL 7 Darts doet live verslag van de duels in het Engelse Blackpool. De darters die in actie komen hebben al twee rondes weten te overleven en zijn verzekerd van 25.000 pond aan prijzengeld. Voor de uiteindelijke winnaar ligt een bedrag van 150.000 pond klaar.

Michael van Gerwen

De gestopte Phil Taylor heeft met afstand de meeste finales op zijn naam staan. De Engelsman speelde er zeventien en won er in totaal zestien. Nederlander Michael van Gerwen moet het tot op heden doen met twee finales, waarvan hij er een winnend afsloot. De Engelsman Rob Cross won het toernooi vorig jaar. Wie volgt de thuisspeler op?