Onmogelijke duetten

Zingen met de groten der aarde

SBS 6 - zondag 2 mei om 21:40

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Nick en Simon maken het onmogelijke mogelijk in het nieuwe SBS6-programma Onmogelijke Duetten. Dankzij de nieuwste technologieën zingen Nederlandse artiesten in dit muziekprogramma een bijzonder duet met hun onbereikbare idool of favoriete zanger.

Zingen met een idool is misschien wel de grootste droom van iedere artiest. Maar wat als dit een onbereikbare wereldster is, of iemand die niet meer leeft? Dan is daar Onmogelijke Duetten! In deze nieuwe SBS6-show laat presentatie-duo Nick en Simon deze wens dankzij de laatste technologieën alsnog in vervulling gaan.

Green screen

Hoe werkt het? De 36 Nederlandse zangers en zangeressen die hun opwachting maken in Onmogelijke Duetten hebben allemaal een bijzonder liedje van een grote en/of overleden ster uitgezocht. Dat liedje hebben ze vervolgens in hun eentje staan zingen voor een groen scherm. Die opname wordt daarna in een clip of optreden van de originele artiest gemonteerd en zo zingen ze dan eindelijk samen. De Nederlandse artiesten zien het resultaat pas in de uitzending. Zijn ze er blij mee?

Davina, Glennis en vele anderen 

Onder de deelnemende artiesten bevinden zich onder meer Rolf Sanchez, Glennis Grace, Dinand Woesthoff, Trijntje Oosterhuis, Anita Meijer en Davina Michelle.

Onmogelijk Duetten is vanaf zondag 2 mei elke zondag om 21:40 uur te zien bij SBS6 en terug te kijken via KIJK.nl

Meer over