Close Range

Scott Adkins knokt met drugsdealers in Close Range

RTL 7 - donderdag 2 februari om 22:09

© Close Range
Een ex-militair neemt het in de film Close Range zijn eentje op tegen een drugskartel om zijn nichtje te redden.

Het drugskartel van Fernando Garcia (Tony Perez) ontvoert Hailey Reynolds (Madison Lawlor).

Close Range

Dat is niet echt een goed idee: Hailey is het nichtje van ex-militair Colton MacReady (Scott Adkins). Hij gaat er in Close Range in zijn eentje voor zorgen dat Hailey weer veilig thuiskomt.

Colton laat er geen gras over groeien. Tijdens zijn bevrijdingsactie legt menig kartelmedewerker het loodje.

Daar is Garcia logischerwijs niet over te spreken. Hij geeft de corrupte sheriff Jasper Calloway (Nick Chinlund) opdracht het meisje terug te halen en zijn mannen te wreken.

De sheriff en zijn mannen vallen daarom de boerderij van Haileys moeder Angela (Caitlin Keats) aan. Colton heeft al zijn oorlogservaring nodig om zichzelf en zijn familie te beschermen.

Scott Adkins

Scott Adkins heeft de afgelopen twintig jaar in behoorlijk wat films en series gespeeld. Lang zag het er niet naar uit dat de Brit het zou maken als acteur.

Eind jaren 90 kreeg Adkins de kans om aan een prestigieuze toneelschool te gaan studeren. Omdat hij het lesgeld niet meer kon betalen, moest hij die opleiding afbreken.

Adkins stortte zich op zijn andere passie: vechtsport. Met resultaat.

In 2001 kreeg hij zijn eerste filmrolletje in de Hongkongse vechtsportfilm Extreme Challenge. Daarna ging het rap met Adkins’ carrière.

Via veel kleine rollen werkte hij zich omhoog. In Close Range speelt hij dus de hoofdrol.

Meer over