Secret duets

Buddy Vedder voegt zich bij het panel in nieuwe aflevering Secret Duets

RTL 4 - donderdag 18 mei om 20:31

© Videoland
Jamai Loman verwelkomt in deze aflevering van Secret Duets musicalster Carolina Dijkhuizen en zijn Holland's Got Talent-medepresentator Buddy Vedder als debuterende panelleden. Ze krijgen versterking van ervaringsdeskundigen Donnie en Berget Lewis.

Buddy Vedder moet voor het eerst zelf aan de bak in Secret Duets. In de openingsaflevering van dit seizoen was hij al te zien als een van de secret singers en maakte hij het de panelleden knap lastig. Vanavond staat hij aan de andere kant van de muur en moet hij raden met welke mysterieuze artiest hij een duet zingt.

Buddy Vedder in Secret Duets

Gelukkig heeft Buddy dankzij zijn jaren bij The masked singer al aardig wat ervaring opgebouwd met het thuisbrengen van onherkenbare artiesten. Ook kan hij een beroep doen op medepanellisten Donnie en Berget Lewis die inmiddels kind aan huis zijn in de vrolijke raadshow.

Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen maakt het gezelschap compleet. De musicalster was in het vorige seizoen ook al van de partij als secret singer en waagt nu vanaf de panelbank een gokje.

Meer over