Secret duets

Jamai Loman debuteert met Secret Duets

RTL 4 - donderdag 30 december om 20:31

© RTL
Een panel van muzikale BN’ers zingt  elke week duetten met mysterieuze artiesten die door een muur van hen zijn gescheiden. Kunnen ze raden met wie ze zingen? Jamai Loman presenteert deze nieuwe muziekshow getiteld Secret Duets.

Geen maskers en uitzinnige pakken voor de mysterieuze artiesten die meedoen aan de nieuwe muziekshow Secret Duets. Slechts een muur verbergt hun identiteit voor de bekende panelleden, die na een duet moeten raden met wie ze hebben gezongen. Kunnen zij de artiest herkennen aan de stem? En hebben ze nog iets aan de hints die ze krijgen?

Secret Duets

Het panel bestaat uit vier BN’ers en wisselt wekelijks van samenstelling. Terwijl een van de panelleden een duet zingt, geven de anderen commentaar, waarbij ze zich niet zullen inhouden. De gezichten die voorbijkomen zijn: Berget Lewis, Dave von Raven, Gerard Joling, Karin Bloemen, Samantha Steenwijk, Richard Groenedijk, rapper Donnie, Frans Bauer en Shirma Rouse.

De beroemde gast wordt pas bekend wanneer de muur omhooggaat.

Jamai Loman

Presentator Jamai Loman, die onlangs zelf nog verkleed als Cupido The Masked Singer won, heeft er zin in: “Het wordt een heerlijke muzikale familieshow, boordevol mooie duetten, onverwachte twists en natuurlijk een flinke dosis humor.”

Meer over