Secret duets

Jamai Loman is zeker weer van de partij in Secret Duets

RTL 4 - donderdag 1 december om 20:30

© RTL
De carrière van Jamai Loman beslaat inmiddels twintig jaar, als zanger en presentator. In die laatste rol laat hij deze week in Secret Duets weer vier panelleden een duet zingen met een voor hen onbekende gast, die achter een muur staat.

Presentator Jamai Loman laat weer vier bekende panelleden een duet zingen met een voor hen onbekende gast. Ze moeten raden wie er aan de andere kant van de muur staat.

Jamai Loman

Loman heeft inmiddels in twee decennia tijd een carrière opgebouwd rondom de thema’s televisie, muziek en talent. Hij viert min of meer een jubileum. Het is namelijk precies twintig jaar geleden dat hij meedeed aan het eerste seizoen van zangtalentenjacht Idols. Hij won en brak daarmee in eerste instantie door als zanger.

The Masked Singer

Naast rollen in musicals ging Loman ook televisieprogramma’s presenteren. Daar zaten veel muzikale talentenjachten tussen met zang en dans. De veelzijdige artiest was vorig jaar zelf een geheime zanger in The Masked Singer, waarbij hij als winnaar uit de bus kwam. Ook in het slot van deze aflevering laat hij dan zich ook weer muzikaal horen. Alleen met wie zingt hij samen?

Meer over