She's All That

Rachel Leigh Cook verandert van muurbloempje in prom queen

NET 5 - vrijdag 31 december om 18:30

© http://kommunikation.rtl.de
Om zijn ex een hak te zetten wil Zack in de film She's All That muurbloempje Laney omtoveren tot de koningin van het schoolbal. En dan gebeurt er iets onverwachts: Zack wordt verliefd!

Dit zou je bekend in de oren kunnen klinken: populaire jongen probeert het muurbloempje van de klas om te toveren tot een prom queen. Dat begint als een weddenschap, maar natuurlijk wordt hij verliefd.

She's All That

Dat is een samenvatting van zo'n beetje iedere highschool-romcom uit de jaren 90. En dus ook die van She's All That.

Populaire jongen van dienst is Zack (Freddie Prinze Jr.). Hij heeft alles wat hij maar kan wensen: hij is aanvoerder van het voetbalteam, haalt goede cijfers én zijn vriendinnetje Taylor (Jodi Lyn O'Keefe) is het mooiste meisje van de hele school.

Het is voor Zach een dikke afgang als Taylor hem dumpt. Hij wil wraak.

En hoe neem je wraak in een high school comedy? Juist. dan sluit je met je vrienden een weddenschap dat je dat ene onopvallende meisje om kunt toveren tot absolute prom queen

Buffy the Vampire Slayer

Zack gaat dat plannetje uitvoeren met Laney (Rachel Leigh Cook). Ze is niet populair, draagt geen hippe kleren en – o gruwel – ze heeft een bril.

En toch... Hoe meer Zack met haar omgaat, hoe leuker hij Laney begint te vinden.

Of ze elkaar krijgen? Je ziet het in She's All That.

De opnames voor de film waren in dezelfde school waar de tv-serie Buffy the Vampire Slayer zich afspeelde. Buffy-actrice Sarah Michelle Gellar heeft hier ook een piepklein rolletje.

Meer over