Silent witness

Een dodelijke picknick in Silent Witness

RTL 8 - donderdag 4 november om 20:28

© http://bilderdienst.zdf.de (zdf neo)
Een bloedige schietpartij in deze aflevering van Silent Witness maakt een einde aan de levens van een compleet gezin. Het onderzoek van het team van Sally Butcher wijst al snel naar de vorige partner van de vrouw. Maar is het echt zo simpel?

Chris, zijn vriendin Kate en haar zoon Dan vinden de dood tijdens een picknick bij de rivier. Het gezin blijkt in koelen bloede te zijn neergeschoten door een onbekende schutter. Het team van Sally Butcher (Sally Carman) zit in Silent witness al snel op het spoor van Miles, de ex-partner van de vrouw.

Derek Griffiths

De twijfel slaat toe als het team kennismaakt met de lokale detective Malcolm Guillam (Derek Griffiths). De moord op het gezin doet hem sterk denken aan de moord op een meisje tien jaar geleden. Ook zij werd langs de rivier neergeschoten, maar de zaak is nooit opgelost. Guillam weet zeker dat de zaken iets met elkaar te maken hebben en wil het dit keer koste wat kost oplossen. Lukt het hem om het team over te halen om zich ook in zijn idee te verdiepen?

Meer over