Silent witness

De verkeerde moordenaar gepakt in Silent Witness

RTL 8 - donderdag 28 april om 20:28

© BBC
Justitie lijkt gefaald te hebben in Silent Witness. Een man zit al zes jaar vast voor de brute moord op twee homoseksuele tieners, die hij heeft gebrandmerkt. Maar dan worden er ineens soortgelijke moorden gepleegd. Hoe zit dat?

Justitie lijkt in Silent Witness gefaald te hebben. Een man zit al zes jaar vast voor de brute moord op twee homoseksuele tieners. Vlak voor of na hun dood heeft hij hen gebrandmerkt. Nu worden er soortgelijke moorden gepleegd, waarbij de moordenaar hetzelfde brandmerk gebruikt. Hebben ze dan toch niet de juiste persoon?

Emilia Fox

Als Nikki Alexander (Emilia Fox) de zaak aankaart krijgt ze het zwaar te verduren, want haar steeds hechtere relatie met advocaat Greg Walker komt daarmee onder vuur te liggen. Nikki en haar nieuwe collega Thomas Chamberlain doen desondanks hun best om de waarheid te achterhalen.

Richard Lintern

Richard Lintern speelt de rol van Chamberlain. Hij nam de plek in van professor Leo Dalton (William Gaminara), die in de laatste aflevering van seizoen 16 omkwam bij een zelfmoordaanslag in Afghanistan. 

Meer over