Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Première Alert: Snake Eyes: G.I. Joe Origins met Henry Golding te zien op Paramount Network

Paramount - vrijdag 5 januari om 20:30

© Paramount Pictures

Wil je weten hoe het actiefiguur Snake Eyes evolueerde tot de ultieme krijger? Schakel dan op deze 5 januari vanaf 20:30 uur over naar Paramount Network voor de tv-première van de spannende scifi-actiefilm Snake Eyes: G.I. Joe Origins.

In deze spin-off wordt Henry Golding (bekend van Crazy Rich Asians) opgeleid tot een meesterlijke ninja.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

In de scifi-actiefilm Snake Eyes: G.I. Joe Origins staat het leven van Henry Goldings karakter Snake Eyes op zijn kop als hij het leven van een troonopvolger redt. Dit geeft hem namelijk toegang tot de oude Japanse Arashikage-clan en eindelijk een thuis waar hij al die jaren naar heeft verlangd. Maar de vraag is of dit hem zoveel oplevert. Als er plotseling allerlei verschillende loyaliteitskwesties opspelen, moet hij ervoor zorgen dat hij het vertrouwen van zijn naasten niet verliest.


Speelgoedfilms

Dat films gebaseerd op speelgoedfiguren een groot succes kunnen zijn, is inmiddels wel bewezen. Denk aan de Transformers-films, The Lego Movie en het recente overweldigende succes van Barbie.

Hoewel Snake Eyes: G.I. Joe Origins misschien financieel gezien niet zo'n kaskraker was in tegenstelling tot de eerdergenoemde titels, biedt de film wel een boeiende kijk op de oorsprong van deze iconische figuur. Het biedt tevens een fascinerende toevoeging aan het genre en zorgt voor de nodige momenten van ontspanning. Volgens experts is dit de ideale film om even je gedachten uit te schakelen en gewoon te genieten. En wat wil je nu nog meer?

De tv-première van Snake Eyes: G.I. Joe Origins is op 5 januari 2024 om 20:30 uur te zien op Paramount Network. Deze tv-zender zie je op Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13.

Meer over