Soof

Soof ontsnapt aan de sleur

Soof nadert de veertig en heeft alles wat ze ooit wilde: een lieve man, drie leuke kinderen, een knus huis en een klein cateringbedrijfje. Maar is dat echt alles wat het leven voor haar in petto heeft?

Soof (Lies Visschedijk) is getrouwd met Kasper (Fedja van Huêt), maar er beginnen wat scheurtjes in hun huwelijk te komen. Kasper is alleen maar bezig met zijn werk, de drie kinderen vreten tijd en energie en Soofs cateringbedrijfje komt niet helemaal van goed van de grond.

Knappe choreograaf

Als Soof een diner organiseert en daar de knappe choreograaf Jim (Dan Karaty) tegen het goddelijke lijf loopt, staat haar wereld op zijn kop. Jim geeft haar het gevoel bijzonder te zijn en vraagt niet alleen wie de kinderen naar hockey brengt.

Ontspoord

Dit roept vraagtekens op. Is Kasper nog wel de man waar Soof vroeger op is gevallen? Ondertussen wil ze haar tuinhuisje ombouwen tot professionele keuken en is daar de mooie blonde dame (Chantal Janzen) die wél aandacht krijgt van Kasper. Hoe meer grip Soof probeert te krijgen op de situatie, hoe meer haar leven lijkt te ontsporen.

Columns
Soof is geïnspireerd door de columns van Sylvia Witteman, die overigens zelf ook een klein rolletje speelt in de film. Ze is te zien in de dansscène op het einde.

Meer over:

Reageren