De verraders

Noël van Kleef krijgt het zwaar te verduren in De Verraders

RTL 4 - vrijdag 24 maart om 20:04

© Videoland
In Nederland is De Verraders inmiddels een vastigheidje, maar ook in het buitenland is men overstag. Zo is The Traitors, de Britse variant, aan de andere kant van de Noordzee drie keer in de week te zien op BBC One.

Dat De Verraders in Nederland een succesnummer is mag je wel stellen, het programma is niet voor niets bezig aan alweer het derde seizoen.

De Verraders

Het Nederlandse format is ook in het buitenland bijzonder populair. Zo is het verkocht aan de BBC, waar het programma onder de naam The traitors maar liefst drie keer in de week op de BBC One te zien is. Daarnaast heeft de grootste talkshowhost van het land, Graham Norton, al uitgesproken groot fan te zijn.

Claudia Winkleman, de presentatrice van de Britse variant, was in zijn show te gast en vertelde hoe ze voor het programma gestrikt is. Ze vertelde er geen zin in te hebben omdat ze voor de opnames naar Schotland moest, maar na het zien van 'onze' versie ging ze toch overstag, zo geweldig vond ze het.

Noël van Kleef

Deze week zijn in ons Nederlandse variant de pijlen gericht op Noël van Kleef. Selma Omari weet het namelijk zeker: de voormalig GTST-acteur is een verrader. Haar jacht, die gedurende de dag steeds feller wordt, drijft Noël tot wanhoop. Helaas betekent dit niet dat de Verraders achterover kunnen leunen. Bij het afluisteren van een gesprek hoort verrader Sander zijn naam vallen als verdachte. Ook zet Chahid Charrak een val om het verraderlijke trio uit de tent te lokken.

Meer over