Stars on stage

De deelnemers moeten opnieuw alles geven in Stars on Stage

RTL 4 - vrijdag 12 januari om 20:02

© RTL
Gastrecensenten Soy Kroon en Brigitte Heitzer beoordelen in deze tweede aflevering van Stars on Stage het musicaltalent van zeven bekende Nederlanders. De deelnemer die met zijn of haar optreden de minste indruk maakt zal het podium én de wedstrijd moeten verlaten.

De debuutoptredens zijn gedaan en de eerste afvaller is naar huis. Nog zeven bekende Nederlanders strijden om de titel van nieuw musicaltalent.

Soy Kroon en Brigitte Heitzer

In een nieuwe aflevering van Stars on Stage verwelkomen Jamai Loman en Buddy Vedder twee gastrecensenten die talloze keren op het toneel te zien zijn geweest: musicalsterren Soy Kroon en Brigitte Heitzer. Samen met Albert Verlinde en Paul de Leeuw geven zij de kandidaten feedback op hun zang-, dans- en acteerkwaliteiten.

Stars on Stage

De BN’ers moeten alles uit de kast halen om een succesvol optreden neer te zetten. “Musical is als het ware topsport”, zegt Verlinde. Ook De Leeuw benadrukt het harde werk van de deelnemers: “Ga er maar staan, elke week transformeren in een compleet nieuwe rol, met alles wat daarvoor nodig is.”

Stars on Stage is sinds vrijdag 5 januari 2024 iedere vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over