Survive the Night

Bruce Willis neemt wraak in Survive the Night

RTL 7 - donderdag 19 mei om 20:29

© ftp://ftp.cyfraplus.pl/
In Survive the Night loopt een ontvoering vreselijk uit de hand.

Bij een poging tot een overval wordt Matthias in zijn been geschoten. Samen met zijn broer Jamie slaan ze op de vlucht en komen ze aan bij een afgelegen boerderij waar trauma-arts Rich (Chad Michael Murray) met zijn gezin woont. Jamie gijzelt Rich' vrouw en kinderen. Zijn eis: Rich moet diens gewonde broer Matthias opereren.

Survive the Night

De vader van Rich, Frank (Bruce Willis) laat zich niet zomaar terroriseren door deze twee criminelen. Samen met zijn zoon Rich proberen zij hun familie te beschermen en tegelijkertijd de criminelen uit te schakelen. Wat volgt in Survive the Night is een achtbaan vol emoties en hachelijke situaties. 

Of Mice and Men

De personages van Jamie (Shea Buckner) en Matthias (Tyler Jon Olson) in Survive the Night zijn gedeeltelijk gebaseerd op de personages van Lenny (John Malkovich) en George (Gary Sinise) uit Of Mice and Men.

Hostage

Het is niet de eerste keer dat Willis een gegijzeld gezin moet redden. Naast de film Survive the Night probeert Willis ook in de film Hostage een gezin te redden uit de handen van criminelen. Er is wel een wezenlijk verschil, toen draaide het niet om zijn eigen familie. 

Meer over