The big show met Ruben Nicolai

Karaoke met K3 in nieuwe aflevering The Big Show met Ruben Nicolai

RTL 4 - zaterdag 10 december om 20:04

© RTL
Ruben Nicolai bezorgt de familie Froger in deze aflevering van The Big Show met Ruben Nicolai angstige momenten als ze hun mobieltje afstaan voor een spannend spelletje ‘Send to all’. De Vlaamse meidengroep K3 waagt zich aan de ronde ‘Celebrity karaoke’ met amateurzangers.

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen doet The Big Show zijn naam eer aan: presentator Ruben Nicolai verwelkomt meer sterren dan ooit.

'Send to all'

Dat begint al bij ‘Send to all’, het spelletje dat als een rode draad door de avondvullende show loopt. De afgelopen weken leenden sterren als Miljuschka Witzenhausen, Patrick Martens en Jamai Loman hun mobieltje uit, ditmaal zit de familie Froger in de ereloge. De Frogers beleven spannende momenten als Ruben namens hen een opmerkelijk bericht stuurt aan iedereen in hun contactenlijst.

K3 in The Big Show

De ronde ‘Celebrity karaoke’ bevat driemaal zoveel sterren: K3 geeft acte de présence, inclusief de zwangere Hanne Verbruggen. De opnames van The Big Show zijn alweer even geleden. Inmiddels is Verbruggen bevallen van zoontje Julien.

Meer over