The bold and the beautiful

Ridge en Brooke blazen negenduizend kaarsjes uit in The Bold and the Beautiful

RTL 8 - dinsdag 9 mei om 18:06

© jpistudios.com
Een bijzondere mijlpaal: het is de negenduizendste aflevering van The Bold and the Beautiful. Dat vieren de makers met een speciale jubileumepisode, met daarin een lofzang op het leven, de liefde en de familie.

We schrijven 1987. Een nieuwe soap ziet het levenslicht: The Bold and the Beautiful heet hij. De arena: de roerige modewereld van Los Angeles.

Terug in de tijd

In de eerste aflevering zijn veel bekende personages al van de partij: Eric (John McCook), Bill, en Ridge en Brooke (Katherine Kelly Lang), het eeuwige knipperlichtende liefdeskoppel van de serie. Inmiddels zijn we negenduizend afleveringen verder. En al is het tijdperk van de schoudervullingen en glimmende panty's al weer even voorbij, de verwikkelingen rond de families Logan en Forrester gaan gewoon door.

The Bold and the Beautiful

Sterker nog, inmiddels rammelt de vierde generatie van de iconische soapfamilies al stevig aan de poort, want ook bij de junioren is er volop, lief, leed, drama en geluk. In deze jubileumuitzending een terugblik op 8999 maal Amerikaanse glamoursoap.

Meer over