The interior project vips

Wie wordt de eerste afvaller van The Interior Project: VIPS 2023?

RTL 4 - dinsdag 18 april om 20:31

© William Rutten
Met het inrichten van de vakantiehuisjes hebben Ruth Jacott, Euvgenia Parakhina, Carolien Karthaus-Spoor, Shelly Sterk, Géza Weisz en Défano Holwijn laten zien dat ze talent hebben. Maar in deze tweede aflevering van The Interior Project: VIPS valt er toch echt één iemand af.

Met de opdracht om een vakantiehuisje stijlvol in te richten hebben Ruth Jacott, Euvgenia Parakhina, Carolien Karthaus-Spoor, Shelly Sterk, Géza Weisz en Défano Holwijn laten zien dat ze talent hebben. Ze hebben allen vooral hun eigen stijl.

Carolien Karthaus-Spoor

Karthaus-Spoor mixt graag met kleuren en stijlen. Dat kunstje kreeg ze onder de knie, met een beetje hulp van haar tante, toen ze haar nieuwe huis met tuin net buiten Amsterdam kon inrichten. 'Classy met kids', want de actrice en ondernemer heeft ook twee kinderen in huis rondlopen.

The Interior Project: VIPS

In deze tweede aflevering van The Interior Project: VIPS zal een van de BN'ers het programma moeten verlaten. Presentator Edson da Graça en jurylid Leco van Zadelhoff loodsen de deelnemers weer door de creatieve stylingsopdracht.

Meer over