The Losers

Idris Elba wil wraak in The Losers

Veronica - dinsdag 28 december om 23:05

Er zijn zo van die mensen die je beter niet kunt verraden. De leden van een speciale commando-eenheid bijvoorbeeld. Dikke kans namelijk dat dergelijke types vervolgens wraak willen. Kijk maar naar The Losers.

De CIA stuurt een speciale eenheid naar de Boliviaanse jungle om daar een drugsbaron op te pakken. Dat is op zich al een lastige missie, maar als er verraad in het spel blijkt wordt het nog veel ingewikkelder.

The Losers

Hoe zit het precies? Agenten Clay (Jeffrey Dean Morgan), Jensen (Chris Evans), Roque (Idris Elba), Pooch (Columbus Short) en Cougar (Óscar Jaenada) weigeren tijdens die missie een order op te volgen. Daar redden ze een hoop kinderlevens mee, maar hun baas is minder blij.

Wat heet: deze Max (Jason Patric) doet er in The Losers alles aan om het vijftal een kopje kleiner te maken. Leuk idee, maar dan moet je wel zorgen dat dat ook lukt.

Clay en zijn mannen overleven de aanslag op hun leven en nu willen ze nog maar één ding: wraak. Daarbij krijgen ze hulp van de mysterieuze Aisha (Zoe Saldana), die zo haar eigen redenen heeft om Max aan te willen pakken.

Strip

The Losers is gebaseerd op de gelijknamige stripverhalen van comicuitgever DC. Regisseur Sylvain White vroeg Andy Diggle en Jock, de makers van die strip, om mee te schrijven aan het scenario van de film.

Meer over