The masked singer

Voor spek en Buddy in The Masked Singer

RTL 4 - vrijdag 3 december om 19:59

© RTL
In de kwartfinale van The Masked Singer zijn er nog acht karakters in het spel. Panelleden Carlo Boszhard en Loretta Schrijver hebben dit seizoen de grootste kans om te winnen. Ze hebben tot op heden de meeste BN'ers aan hun stem herkend.

Meedoen is belangrijker dan winnen. Dat cliché moeten panelleden Buddy Vedder en Gerard Joling ter harte nemen in dit seizoen van The Masked Singer. Het duo zit er erg vaak naast, al kunnen we dat niet zeggen over de vorige aflevering. Samen met 'hulp-panellid' Mattie Valk wisten ze namelijk aan te duiden dat Guus Meeuwis en zijn vriendin Manon Meijers zich schuilhielden in de pakken. Ook Karin Bloemen vonden ze een appeltje-eitje.

Ruben Nicolai

Die punten konden ze goed gebruiken, want ook in de kwartfinale hebben ze het niet makkelijk. Er zijn nog acht personages over, die stuk voor stuk precies weten hoe ze hun rol moeten spelen. Zelfs presentator Ruben Nicolai krijgt maar met moeite bruikbare informatie bij hen los. Toch is één ding zeker: aan het einde van de avond gaan er gegarandeerd maskers af.

Meer over