The masked singer

Wie wordt de tweede afvaller van The Masked Singer 2021?

RTL 4 - vrijdag 22 oktober om 20:00

© RTL
Dinosaurus Churandy Martina verliet vorig jaar de show in de tweede aflevering van The Masked Singer. In het jaar ervoor was Aartsengel Catherine Keyl de tweede afvaller. Wie sluit zich bij dit rijtje ‘afvallers in de tweede aflevering’ aan?

De kostuums gaan weer aan en de maskers op, want opnieuw staat een rijtje BN’ers onherkenbaar verkleed op het podium van The Masked Singer. De fans van de zangshow hebben geluk, want dit derde seizoen telt maar liefst twaalf afleveringen en vorige week was pas de start. Er is dus nog genoeg te beleven.

Catherine Keyl

Vorig jaar moest Dinosaurus in de tweede uitzending zijn identiteit onthullen. Achter het masker bleek Olympisch sprinter Churandy Martina zich schuil te houden, precies zoals jurylid Buddy Vedder voorspelde. In het eerste seizoen was de Aartsengel degene die als tweede karakter de show moest verlaten. Bij de onthulling bleek dat Loretta Schrijver goed had geraden dat dit Catherine Keyl was. Wie zich na vanavond aansluit bij het rijtje ‘afvallers in de tweede aflevering’ is nog even spannend.

Meer over