The Switch

The Switch: Wisseltruc met grote gevolgen

SBS 9 - zaterdag 27 oktober om 20:30

© Verwendung honorarfrei zur Programmberichterstattung bzw. für die redaktionelle Berichterstattung in Zusammenhang mit oben genannter Sendung, Veranstaltung etc. Bei Veröffentlichung ist in jedem Fall der angeführte Fotocredit wiederzugeben. Für andere Ver
Jennifer Aniston vindt in The Switch de perfecte zaaddonor. Als haar beste vriend het spermamonster van de donor vervolgens kwijtraakt, neemt hij een rigoureuze beslissing.

Beste vrienden Kassie Larson (Jennifer Aniston) en Wally Mars (Jason Bateman) zijn beiden vrijgezel. Kassie besluit op een dag dat ze lang genoeg heeft gewacht op de juiste man en gaat op zoek naar een geschikte spermadonor. Die vindt ze in de zeer aantrekkelijke Roland (Patrick Wilson).

Wisseltruc

De inseminatie is voor Kassie een reden om een feestje te geven. Tijdens het bewuste feest vindt Wally in de badkamer het spermamonster van Roland.

Wally verliest het zaad en besluit zijn eigen sperma te doneren. Hij vertelt Kassie niks, ook niet als ze zwanger raakt en besluit te verhuizen.

Pas als Kassie elkaar zeven jaar kalater weer terugkomt in New York en ze Wally weer ziet, realiseert Kassie zich dat haar zoontje Sebastian wel heel erg veel op hem lijkt. Komt Kassie achter de wisseltruc van haar beste vriend? Je zoet het in The Switch.

The Switch

The Switch is losjes gebaseerd op het korte verhaal Baster van Jeffrey Eugenides, die ook het verfilmde boek The Virgin Suicides schreef. Eugenides was niet bepaald te spreken over de verfilming van Baster: hij vond de film veel te glad en te braaf. Ook met de naamswijziging was hij niet blij.

Meer over