Those Who Wish Me Dead

Angelina Jolie heeft nog nooit voor hetere vuren gestaan dan in Those Who Wish Me Dead

NET 5 - vrijdag 22 september om 20:30

© https://comunicacion.movistarplus.es/imagen/
Angelina Jolie heeft in Those Who Wish Me Dead nog een trauma te verwerken, als ze in een lastige situatie komt: ze moet een jongen uit de handen van huurmoordenaars houden terwijl ze omringd worden door een vuurzee.

Hannah Faber (Angelina Jolie) is een brandweerparachutist, maar door een traumatische gebeurtenis is ze nu gestationeerd op een uitkijktoren in het bos.

Those Who Wish Me Dead

Ze kon drie jonge kampeerders niet redden van een grote bosbrand en dat laat haar niet los.

Ze vindt haar nieuwe taak saai in Those Who Wish Me Dead, maar daar komt snel verandering in. Haar uitkijktoren wordt geraakt door bliksem waardoor al haar communicatieapparatuur kapot is. Terwijl ze door het bos loopt komt ze de jonge Connor tegen. Die heeft net ook iets heel traumatisch meegemaakt: zijn vader is voor zijn ogen vermoord door twee huurmoordenaars (Aidan Gillen en Nicholas Hoult).

Nu zitten ze achter hem aan. Hannah probeert met hem te vluchten, maar de huurmoordenaars hebben een bosbrand gestart, waardoor hun uitweg geblokkeerd is. Lukt het Hannah toch om Connor te redden?

Angelina Jolie 

Regisseur Taylor Sheridan (Wind River) zou het script van Those Who Wish Me Dead in eerste instantie alleen herschrijven.

Toen de oorspronkelijke regisseur het project verliet belde hij de studio op met een aanbod: Als hij Angelina Jolie zo ver zou krijgen om de hoofdrol te spelen, dan zou hij de film mogen regisseren.

De reactie was: “Dat is goed, het gaat je nooit lukken om Angelina Jolie te strikken.”

Meer over