Timecop

Tijdreizen met Jean-Claude Van Damme

RTL 7 - vrijdag 31 juli om 22:39

© http://serwisprasowy.tvpuls.pl/
In de toekomst is tijdreizen mogelijk. Politieman Max Walker reist voor zijn werk terug in de tijd om een corrupte senator te stoppen.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Terwijl politieman Max Walker (Jean-Claude Van Damme) deze klus probeert te klaren, denkt hij dit tijdreizen ook te kunnen gebruiken voor privézaken. 

Timecop

Nadat de mogelijkheid om door de tijd te reizen is geperfectioneerd, ontstaat er een nieuw type wetshandhavingsdienst. Het heet Time Enforcement Commission kortweg TEC. Max Walker, een zogenaamde timecop, is hiervoor werkzaam. Tien jaar geleden werd Max aangevallen, waarbij zijn vrouw werd vermoord. Tot op de dag van vandaag laat dit hem niet los.  

Voor een opdracht spoort Max een voormalige collega op die het verleden in ging om geld te verdienen. Max brengt hem terug voor veroordeling, maar niet nadat hij Max heeft verteld dat senator McComb (Ron Silver), de man die verantwoordelijk is voor TEC, hem heeft gestuurd. Dit is natuurlijk al een hachelijke situatie, maar Max probeert daarnaast ook nog eens om de moord op zijn vrouw in het verleden te voorkomen. 

The Muscles from Brussels

Jean-Claude van Damme is een van de weinige Belgische acteurs die is doorgebroken in Hollywood. Vooral in de jaren 80 en 90 was hij in veel succesvolle films te zien zoals Bloodsport, Cyborg, Kickboxer, Universal Soldier en Hard Target

Meer over