Uitstel van executie

Race tegen de klok voor Martijn Krabbé en team Uitstel van Executie

RTL 4 - maandag 11 april om 20:32

Robin en Rasha wonen met hun twee kinderen al een jaar illegaal in een vakantiehuisje. Het gezin moet binnen afzienbare tijd het chalet verlaten en dreigt op straat te belanden als Martijn en het team van Uitstel van Executie geen woning vinden.

Martijn Krabbé en zijn team experimenteren dit seizoen met de opzet van Uitstel van Executie. Voorheen draaide het programma uitsluitend om huizeneigenaren die om uiteenlopende redenen hun woning niet konden verkopen. In deze reeks trekken Krabbé en de zijnen de hulpvraag breder en komen ze in actie voor iedereen met een urgent woonprobleem.

Uitstel van Executie

Eerder hielpen ze al een alleenstaande moeder in een huurwoning en deze week staan ze een gezin bij dat nog helemaal geen huis heeft. Robin en Rasha wonen noodgedwongen al meer dan een jaar met hun twee jonge kinderen in een chalet op een vakantiepark. Permanente bewoning van zo'n huisje is bij wet verboden, dus het gezin moet daar weg. Binnen een week staan ze op straat, maar een passende woning is niet zomaar gevonden.

Meer over